Remote

Remote 4.2.1

Bedien je muziekcollectie met iPhone of iPod touch

VOOR

  • Werkt vrijwel direct
  • Werkt met AirTunes-speakers

TEGEN

  • Alleen wifi

Goed
7

Remote maakt een afstandsbediening van je iPod touch of iPhone. Met de gratis software bedien je iTunesop je pc of Mac.

Het enige vereiste voor het gebruik van Remote is een draadloos netwerk (wifi) in je huis. Zit je met je iPhone of iPod touch op hetzelfde netwerk als je Mac of pc dan verbindt Remote je met iTunes, mits deze software aanstaat op je thuiscomputer. Remote werkt overigens ook met Apple TV, zodat je met hetzelfde gemak muziek en films uit iTunes via de settopbox op je tv bestuurt. De software is niet zo geavanceerd als Gmote (voor Android-telefoons) maar doet prima dienst als snelle zapper voor audio en video.

Het luisteren naar muziek verloopt vrijwel hetzelfde als op je mobiele apparaat. Met Remote regel je het volume, spoel je door je muziekbibliotheek, sla je nummers over of zet je het geheel op shuffle. Een koppeling tussen iTunes op je computer en Remote is snel gemaakt: de software maakt een cijfercode aan die je invoert in iTunes om de bibliotheek te openen. Daarna bedien je vanaf je luie stoel je dierbare deuntjes.

Remote is een kleine, handige applicatie voor liefhebbers van muziek. De software maakt van je favoriete telefoon of mp3-speler een afstandsbediening voor thuis op de bank. Ook handig tijdens feestjes en partijen!

Beoordelingen about Remote